Den ultimative espressomaskine

The Oracle fra Sage bliver præsenteret som verdens første espressomaskine, der både er fuldautomatisk og manuel, og så er den udviklet af den verdenskendte stjernekok Heston Blumenthal

The sage

The Oracle fra Sage er en ganske speciel espressomaskine. Den har en automatisk kværn, dosering og stampning af kaffen. Det har været med til at forenkle processerne med manuel espressobrygning, så selv amatører kan være med – når vi altså ser bort fra prisen.

“Sage har produceret en maskine, der er tilpas manuel til at tilgodese kaffe-feinsmeckeren, men samtidig tilpas automatisk til, at alle kan være med”, siger Henrik Buur, Product Manager hos Witt A/S, der er distributør af Sage i Skandinavien. ”Når først du har indstillet kværnen efter din personlige smag, kan du være sikker på at brygge nøjagtig samme kop kaffe hver gang. Hvis det er det, du ønsker. ”

To uafhængige varmelegemer giver muligheden for at skumme mælken samtidig med kaffebrygningen. Ikke nok med at den automatiske mælkeskummer skummer mælken perfekt i forhold til ønskede temperatur og konsistens – den renser sig selv efter brug!

“Produkterne fra Sage er udviklet af den verdenskendte kok Heston Blumenthal. I England har hans krav til kvalitet gjort Sage meget populær. Alle, der kender til Heston, ved, at han aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af hans madretter – og det har han bestemt heller ikke gjort med disse produkter”, siger Henrik Buur, Witt A/S.

The Oracle fra Sage markedsføres som den ultimative espressomaskine til baristaer – eller dem, der gerne vil være det, og her på redaktionen håber vi at vi får mulighed for at teste den.

Vejledende udsalgspris for denne lille sag er 19.999 kroner.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?