Design din egen flyverute til dronen

En ny app fra Parrot til Bebop Dronen, Flight Plan, gør at du planlægge din flyvetur inden du nogensinde letter med din Drone

parrot drone

I den nye app kan du, som pilot, indtaste flyveruten på et kort, og bestemme de øvrige parametre så som retning, højde, hastighed, kameravinkel, videooptagelser og fotos. Det gør det en del lettere at få præcist de optagelser du ønsker.

Ruten vælges ved at klikke på et kort, og mellem de enkelte punkter kan du ændre retning, hastighed eller højde.

Alle ruter kan gemmes og afspilles igen for at kunne filme den samme scene flere gange med forskellige kameraindstillinger.

Flyveturen kan følges på smartphonens eller tablettens skærm, både mens den finder sted og bagefter når du gemmer videoen.

Flight Plan er et tilkøb til den gratis app, Free Fligt 3.0 fo ren pris på 159 kroner.

Parot drone
About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?