Deus Ex: Mankind Divided annonceret

Næste kapitel i den populære og futuristiske skydespilsserie er på vej

Deus Ex

Square Enix har på lettere utraditionelle manér annonceret, at spilforlaget arbejdet på Deus Ex: Mankind Divided. På forsiden af den seneste udgave af Game Informer, der udkom i går, kunne verden læse om det næste kapitel i den populære sci-fi skydespilserie.

I dag har Polygon fået adgang til den første trailer til spillet, hvor vi atter ser Adam Jensen i action som halvt menneske halvt maskine. Traileren viser, hvordan mennesket er splittet mellem oprør mod et tyrannisk styre og terrorisme. Ifølge Polygon udspiller handlingen i Deus Ex: Mankind Divided sig to år efter det seneste kapitel i serien, der udkom i 2011.

Deus Ex: Mankind Divided udkommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows PC. Udgivelsesdatoen er endnu ikke fastsat.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?