Deus Ex: Mankind Divided annonceret

Næste kapitel i den populære og futuristiske skydespilsserie er på vej

Deus Ex

Square Enix har på lettere utraditionelle manér annonceret, at spilforlaget arbejdet på Deus Ex: Mankind Divided. På forsiden af den seneste udgave af Game Informer, der udkom i går, kunne verden læse om det næste kapitel i den populære sci-fi skydespilserie.

I dag har Polygon fået adgang til den første trailer til spillet, hvor vi atter ser Adam Jensen i action som halvt menneske halvt maskine. Traileren viser, hvordan mennesket er splittet mellem oprør mod et tyrannisk styre og terrorisme. Ifølge Polygon udspiller handlingen i Deus Ex: Mankind Divided sig to år efter det seneste kapitel i serien, der udkom i 2011.

Deus Ex: Mankind Divided udkommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows PC. Udgivelsesdatoen er endnu ikke fastsat.

Læs også:

Sig pænt dav til Obox Kineserne er gode til at kopiere ... Mød Obox. Nej, der skulle ikke stå Xbox. Kinesiske Snail Games, der er forholdsvis kendte for deres browserbas...
Eventyret du ikke vil have skal ende Ori and the Blind Forest er det første spil nogensinde, der har fået mig til at hulke som fars pige, der ikke fik en pony på sin 16 års fødselsdag. Ik...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2046 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?