Deus Ex: Mankind Divided annonceret

Næste kapitel i den populære og futuristiske skydespilsserie er på vej

Deus Ex

Square Enix har på lettere utraditionelle manér annonceret, at spilforlaget arbejdet på Deus Ex: Mankind Divided. På forsiden af den seneste udgave af Game Informer, der udkom i går, kunne verden læse om det næste kapitel i den populære sci-fi skydespilserie.

I dag har Polygon fået adgang til den første trailer til spillet, hvor vi atter ser Adam Jensen i action som halvt menneske halvt maskine. Traileren viser, hvordan mennesket er splittet mellem oprør mod et tyrannisk styre og terrorisme. Ifølge Polygon udspiller handlingen i Deus Ex: Mankind Divided sig to år efter det seneste kapitel i serien, der udkom i 2011.

Deus Ex: Mankind Divided udkommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows PC. Udgivelsesdatoen er endnu ikke fastsat.

Læs også:

Minecraft-spillere, det er tid til at skifte kodeo... Hackere forsøger ofte at angribe Microsofts produkter for at stjæle brugerinformationer såsom kreditkortoplysninger og e-mailadresser. Nu har hackere,...
Lego viser dinosaurerne frem for første gang Warner Bros. og TT Games har udgivet den første gameplay-trailer til Lego Jurassic World-spillet, som udkommer til juni i år omkring samme tid, hvor J...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?