*Ding* husk at tjekke ud …

Rejseplanens iPhone app kan nu hjælpe dig med at huske at tjekke ud

Rejsekortet

Rejsekortet er muligvis det mest udskældte it-projekt i nyere tid. Årsagerne har været mange, og et af de store klagepunkter var, at folk glemte at tjekke ud, når de kom til endestationen – og den deraf følgende dummebøde.

Det forsøger Rejseplanens app nu at råde bod på. Når du vælger din rute på rejseplanen, vil du få mulighed for at få en påmindelse to minutter før du ankommer, om at du skal huske at tjekke ud.

Det er ikke raketvidenskab, der har været i brug for at implementere denne funktion. Faktisk så er det bare en alarm, der bimler løs to minutter før det ankomsttidspunkt, som kom frem, da du valgte rejsen i app’en.

I en pressemeddelelse fortæller Produkt Manager Birgitte Woolridge, at de har fravalgt at bruge gps, fordi det dræner for meget batteri i mobiltelefonen, og at de også har fravalgt at medtage forsinkelser i trafikken, fordi det ikke giver mening uden gps-funktion slået til.

Den opdaterede version af Rejseplanen app’en til iPhone vil være klar medio februar, og hvis den bliver en succes, vil der komme den samme funktionalitet i Android-versionen.

Om det så giver færre folk, der glemmer at tjekke ud, og gladere brugere af rejsekortet må tiden vise – her på redaktionen tvivler vi stærkt på den effekt.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?