Dit nye tastatur er gammelt

Qwerky Toys er på vej med et tastatur til din tablet eller pc, der bringer minderne frem om den gode gamle skrivemaskine

Vi er nogle, der stadig savner de gode gamle dage, da skrivemaskinerne endnu ikke var blevet elektriske. Eller rettere – vi savner tastaturet og lyden, de gav, når man skrev på dem.

Men det har Qwerky Toys nu rettet op på. De lancerede projektet på Kickstarter, og der blev rejst langt flere penge, end projektet havde brug for. 

Resultatet blev Qwerkywriter, et mekanisk tastatur, der emulerer de gode gamle skrivemaskiner. Qwerkywriter kan forbinde sig til din pc eller tablet via usb eller bluetooth, men indtil videre bliver det kun leveret i en amerikansk, engelsk, fransk, tysk og spansk udgave. Om der kommer en dansk er uvist.

Qwerkywriter er så smart indrettet, at der kan placeres en tablet i en indbygget holder, nærmest som et stykke papir, og rygterne vil vide, at der er planer om at den også skal forsynes med en egentlig retur-funktion.

 

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.