Driveclub fik et fladt forhjul på førstedagen

Hvis du venter på at kunne spille med dine venner eller prøve demoen, må du erindre det kinesiske ordsprog, der siger, tålmodighed er en dyd

I går udkom det længe ventede PlayStation 4-eksklusive Driveclub. Spillet er onlinebaseret, og kernen i gameplayet er den sociale raceroplevelse, hvorfor Evolution Studios er ude og undskylde til deres mere end 34.000 fans på Facebook.

Er du én af dem, der har set frem til at køre ræs med vennerne online, vil du opleve problemer med forbindelsen til Driveclubs servere. Evolution Studios fortæller på deres Facebook-side at serverne er overbelastede, og derfor må udviklerne prioritere.

Hvis du er kommet på, bliver du ikke smidt af forbindelsen, og Evolution Studios fortæller, at du sagtens kan spille med dine venner. Er du til gengæld ikke kommet på endnu, må du vente, indtil der er en plads ledig, hvormed du automatisk bliver logget på, når en anden logger ud.

Er du PlayStation Plus-kunde, der gerne vil prøve demoen af Driveclub, bliver du nødt til at vente på ubestemt tid, da Evolution Studios fokuserer på deres eksisterende spillere.

I løbet af i dag, torsdag, vil spilstudiet komme med en statusopdatering. Tech-Test.dk anmelder Driveclub i starten af næste uge.