Dronen sidder om dit håndled

Dronen om dit håndled bliver din helt egen selfie-fotograf

Droner og kropsnær teknologi er i hastig fremmarch i disse år. Vi ser konstant nye teknologier og produkter indenfor de to kategorier, og nu er der så et produkt på vej, der kombinerer de to, Nixie.

Ideen bag Nixie er, at den er en drone fremstillet af et fleksibelt materiale og udstyret med et kamera, der kan dreje. Du har den så rundt om håndledet, og når du giver den besked på det, letter den og kan så tage et billede af dig.

Det er også tanken, at Nixie skal kunne følge dig og tage billeder af dig på helt nye og spændende måder.

Nixie er under udvikling og en del af Intels Make it Wearable Challenge, og er blevet en del af finaledeltagerne.

Som en naturlig del af den konkurrence, er Nixie forresten drevet af Intels Edison processor, som i forvejen er at finde i rigtig megen kropsnær teknologi.

Indtil videre er Nixie som sagt under udvikling, og det er ikke oplyst hvor meget det endelige produkt kommer til at koste, hvor lang flyvetid den får, eller hvor langt væk den kan flyve. Vi glæder os rigtig meget til at se produktet i action, når det dukker op. Indtil videre må du nøjes med et par videoer om Nixie.http://www.youtube.com/watch?v=_VFsdPAoI1ghttp://www.youtube.com/watch?v=kfzqUsGMHE0

About Lars Bennetzen 4193 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.