Droner skal snart levere posten i Schweiz

Det bliver ikke Amazon, der bliver de første til at gøre brug af Droner i udbringning, posten i Schweiz når at sende deres droner på arbejde først

matter one

Så starter droners æra for alvor, det bliver sommeren 2015, hvor posten i Schweiz starter forsøg med at bruge droner til at levere post med.

Posttjenesten i Alpelandet har indgået et samarbejde med dronevirksomheden Matternet, og det skal sikre, at de bliver de første med denne brug af droner.

Det bliver en flåde af Matternet ONE Droner, at forsøgene skal starter her til sommer. Hvis det første trin er en succes, vil to prøveperioder mere være påkrævet før projektet vil kunne være helt operationelt.

Når det bliver Matternet der bliver partner i projektet, så skyldes det, at de allerede har testet deres droner i Haiti, hvor de har leveret medicin og forplejninger i områder, hvor det er umuligt at komme frem. Her har de så fløjet flere dronetimer end nogle andre i verden.

Quad-copteren ONE kan bære en last på op til 1 kg i en afstand af op til 20km på en enkelt opladning. Dronerne skal i starten bruges til at transportere små enheder som medicin og dokumenter.

Hvem ville dog have troet, at det skulle være det lille alpeland, der ville komme først med dronerne? Med den fart Amazon har på, ville vi godt have sat en klatskilling på, at de ville være dem, der kom først med teknologien, men sådan sker det så ikke.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?