E3: Electronic Arts lover nytænkning i FIFA 16

Vi kommer til at se helt nye tiltag i dette års FIFA, lover EA

EA Sports

lectronic Arts fortæller i en pressemeddelelse, hvorfor FIFA-fans bør glæde sig til den 24. september, hvor FIFA 16 udkommer. Der vil være balance mellem forsvars- og angrebsspillere, hvilket skaber en realistisk og underholdende oplevelse, når du skal forsøge at vinde bolden tilbage.

  • Defensiv bevægelighed skaber balance i bevægelserne hos forsvars- og angrebsspillere og bygger på mere end 25 spilfunktioner, der forandrer forsvarsspillernes bevægelsesevne.
  • Forsvar som en enhed og gør brug af spillernes forbedrede intelligens og positionsbevidsthed, der betyder, at de bedre kan beslutte, om de vil opdække en enkelt modstander eller forsøge at dække af for de åbne områder.
  • Ny fundamental taklingsmekanik giver nye valgmuligheder som fx fintede og stående tacklinger samt helkropstaklinger og muligheden for at afbryde glidende taklinger, hvis du bliver fanget ude af position.

Midtbanen får også en række nye tiltag.To spilforandrende funktioner vil gøre kampen om den centrale del af banen lige så afgørende, som den er det i virkelighedens fodboldopgør.

  • Intelligent boldopsnapning giver spillerne den nødvendige omtanke, når de skal forsøge at lukke ned for modstandernes afleveringsmuligheder.
  • Afleveringer med et formål betyder, at man kan slå en ny type knivskarpe og målrettede afleveringer, så du med stor præcision kan ramme dine medspillere.

Endelig er der offensiven, hvor fans får de nødvendige værktøjer til at skabe spændende og offensive øjeblikke.

  • Driblinger uden bolden giver spillerne mulighed for at lade bolden rulle for at købe lidt ekstra tid, splitte forsvaret ad og drøne forbi de enkelte forsvarsspillere på banens sidste tredjedel. En funktion, der er inspireret af motion capture-optagelserne med Lionel Messi, og som vil forandre den måde, man angriber på.
  • Klinisk effektive afslutninger giver flere variationsmuligheder, når man skyder på mål og endnu mere underholdende scoringer end nogensinde før.

“I år har vi kigget på samtlige positioner på banen og vurderet, hvor vi ønskede at indføre nyskabelser baseret på de store mængder feedback, vi har fået fra seriens fans. På den måde har vi villet skabe det mest afbalancerede og spændende fodboldspil i FIFAs historie,” siger David Rutter, VP og GM hos EA SPORTS FIFA. “Uanset om man foretrækker korte og præcise afleveringer op gennem midten eller søger ud mod fløjene for at slå høje pasninger ind foran målet, så er det gode ved FIFA 16, at det giver fans friheden til at spille på præcis den måde, de hver især foretrækker og dermed finde deres egen vej til succes på det digitale græs.”

Konkurrer på et endnu højere niveau

Uanset hvor dygtig man er, vil alle få mulighed for at konkurrere på et endnu højere niveau ved hjælp af EA SPORTS FIFA Trainer – et banebrydende in-game-træningssystem, der benytter kampenes udvikling til at anbefale forskellige valgmuligheder til spillerne. Fans kan nu lære, samtidig med at de spiller, ved hjælp af et valgfrit grafisk hjælpeværktøj (HUD), der viser de forskellige valgmuligheder, alt efter spillernes position på banen og deres Trainer-niveau. Trainer-anbefalingerne vil udvikle sig, i takt med at ens færdighedsniveau stiger, hvilket kan styres automatisk eller manuelt. Alt, lige fra de indledende og basale kommandoer til de senere og mere avancerede tips, vil gøre selv de allerbedste spillere endnu dygtigere.

Her kan du se nogle af alle de videoer som EA Sports har frigivet i forbindelse med E3:

https://www.youtube.com/easportsfifa

FIFA 16 udkommer den 24. september 2015 til PC via  Origin, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 og PlayStation 3.

Kommentar til artiklen?