E3: Mirror’s Edge fortsættelse får en udgivelsesdato

Den længeventede forsættelse til parkour-eventyret udkommer i starten af næste år

E3, Catalyst

DICE annoncerer, at Mirror’s Edge Catalyst udkommer den 25. februar, 2016, i Europa. Mirror’s Edge Catalyst suger spillerne med ind i historien om Faiths skabelse og hendes udvikling fra livet som en sorgløs ung kvinde til den heltinde, der åbner øjnene hos en hel bys befolkning. Med en kombination af naturlige bevægelser og kampe i en kæmpemæssig by, du frit kan løbe rundt i og udforske, tilføjer Mirror’s Edge Catalyst et helt nyt lag af fordybelse til action/adventure-genren ved at lade dig opleve begivenhederne fra førstepersonsperspektiv. Du ser med andre ord alting gennem Faith’s øjne.

I Mirror’s Edge Catalyst bliver du en del af Faith’s opstanden som parkour-runner, der afdækker den skjulte sandhed bag murene i byen, Glass. Under hendes rejse vil Faith udforske hvert eneste hjørne af byen – lige fra de højeste og mest imponerende skyskrabere til de mørke og rå tunneller, der gemmer sig under dem. Du får brug for at beherske spilverdenen og udnytte momentum og timing under kampene for at gøre op med den regerende elites undertrykkelse. Gameplayet byder på en åben verden, hvor du har friheden til at udforske hele byen og opdage en lang række nye aktiviteter, der afviger fra hovedhistorien, men du kan udføre i dit eget tempo.

Mirror’s Edge Catalyst udkommer både i butikkerne og som digital download til Xbox One, PlayStation 4 og via Origin til PC.

Kommentar til artiklen?