E3: Ubisoft viser muskler!

Spilmessen E3 buldrer af sted i disse dage, hvor alle store spilproducenter og forlag promoverer de spil, de udgiver i efteråret og ved juletid. Franske Ubisoft er ingen undtagelse

Tom Clancy

Forlaget gør sig dog bemærket ved at køre stort set alle deres store brands i stilling.

Ubisoft ejer rettighederne til Tom Clancys spion- og actionromaner, hvilket forlaget gør god brug af i år, hvor hele tre Clancy-franchises står til at dyste om din opmærksomhed.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands prøver nye kræfter af med et åben verden gameplay. Som traileren viser, kan dit opgør med et narkokartel udføres med list, brutal våbenstyrke eller frontalt angreb – alt sammen afhængigt af dit temperament og evner. Traileren lægger også op til et opgør med franchisens meget statiske måde at kæmpe taktisk på, eftersom det ser ud til, at du har større mulighed for at micro manage dit hold i Ghost Recon Wildlands.

Traileren til Tom Clancy’s The Division spiller en del på klichéen om overlevelse gennem samarbejde og kampen mod de onde. Men det interessante ved traileren er en hurtig gennemgang af handlingen i The Division og fokus på, hvordan du skal samarbejde med andre spilere for at nedlægge fjendtlige teams i en postapokalyptisk verden.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege er en anden form for taktisk skydespil, hvor du skal genvinde kontrollen over bestemte bygninger eller områder, hvor terrorister har forskanset sig. Som traileren viser, skal du være opmærksom på miijøet, da der er fælder, gemmesteder såvel som taktiske muligheder for at nedlægge dine fjender. Rainbow Six Siege slår på nærkamp og intelligent udtænkning af taktik.

Ubisofts helt store franchise, Assassin’s Creed, bliver også præsenteret i en trailer, der bliver kommenteret af spillets audio director, som giver dig et indblik i nyhederne i Assassin’s Creed: Syndicate. Kapitlet foregår i London i 1868, og Ubisoft holder stadig fast i, at den industrielle revolution (1750-1830) fortsat buldrer derudaf, mens steampunk kulturen har sat sit præg på spillet. Til trods for denne historiske fejl, ser Syndicate spændende ud, da du skal kontrollere din bande, som skal rejse sig fra Londons kriminelle underverden og overtage herredømmet over det britiske imperium fra Tempelridderne.

Et af de mere interessante nye tiltag er kapringen af hestevogne for derefter at jage andre hestevogne – nogen der sagde Grand Theft Hestevogn?

Kommentar til artiklen?