“Édith Piaf” lander en rolle i Assassin’s Creed-filmen

Franske Marion Cotillard er det seneste navn, der er blevet tilføjet rollelisten

ass. creed

Hun blev verdensberømt og hædret for sin rolle som Édith Piaf i filmen, Spurven, mens hun har gjort livet svært for Batman i The Dark Knight Rises. Nu skal Marion Cotillard spille sammen med Michael Fassbender (Inglorius Basterds, Prometheus) i live-action filmatiseringen af Assassin’s Creed.

Deadline har erfaret, at den franske skuespillerinde får en større rolle i filmatiseringen af Ubisofts kendte lejemorderspilserie, men hvilken rolle der er tale om vides endnu ikke. Deadline rapporterer dog, at rollen kommer til at strække sig over flere film i en kommende Assassin’s Creed-filmserie.

Indspilningen af den første film i serien begynder i starten af efteråret og står til at udkomme den 21. december 2016.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3664 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?