Eftertragtet designpris til danske højttalere

Clint Digitals er for deres gennemtænkte design med forkærlighed for originale materialer, detaljer og funktionalitet netop blevet belønnet med ikke mindre end to iF DESIGN AWARDS

Clint Digital Odin

Det er de to højttalere Freya og Odin i Asgard-serien der har modtaget de flotte udmærkelser.

Det internationale symbol iF-logoet, tildeles produkter for fremragende præstationer inden for design.

“Vi er meget stolte over, at vores trådløse streaming og multirum højttalere, FREYA og ODIN, begge har modtaget en iF DESIGN AWARD 2015, og nu hører til i en helt særlig klasse af produkter, der kan smykke sig med det berømte iF mærke,” siger CEO Brian Larsen, Clint Digital.

Mere end 5.000 produkter fra 53 forskellige lande deltog i konkurrencen, og i kategorien Audio/Video var det så Asgard-højttalerne Freya og Odin der løb af med prisen.

Asgard™ højttalerserien er udviklet i Danmark af Clint Digital, og er designet af danske Phillip Bodum, der med sine stærke danske rødder har en en stor forkærlighed for originale materialer, detaljer og funktionalitet.

Her fra Tech-Test skal der lyde et stort tillykke til Clint Digital, og vi glæder os til at skulle teste funktionaliteten af de flotte Clint Digital højttalere som vi har fået til test på redaktionen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3662 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?