Eksternt lager til iPad og iPhone

Det er ikke kun til din Android-enhed at du kan tilslutte eksternt lager. iKlips levere flash-drev til iOS-enheder helt op til 256GB

iKlips

Det er virksomheden Adam Elements der nu lancerer iKlips, en flash-drevsløsning der er designet specielt til iPhones, iPads og iPods.

iKlips giver ekstra lager på mellem 16 og 256GB ekstra lager til din iOS-enhed, og samtidig bruger den Lightning/USA 3.0 dual interface som gør at du let kan dele data mellem iOS-enheder, pc’er og Macs.

iKlips er let at bruge, alt du skal gøre er at koble den ind i din iPads, iPhones eller iPods Lightning-port, og med det samme bliver enhedens lagerkapacitet forøget med op til 256GB. Og det er let at tage den ud og dele den med andre iOS-eheder.

Samtidig har den en usb 3.0-forbindelse i den anden ende, hvilket gør at det er let at flytte billeder, videoer, lyd og andre filer mellem din pc eller Mac og så din iOS-enhed, uden at du skal bruge nettet, cloud-lager eller iTunes.

iKlips findes i forskellige størrelser; 16GB, 32GB, 64GB, 128GB og 256GB. Priserne ligger på 59€, 79€, 119€, 199€ og 399€.

De kan indtil videre kun købes på den taiwanesiske hjemmeside, Adam Store.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?