Elegang fitness-tracker fra Fitbit kan tilpasses af brugeren

Fitbit har lige lanceret deres helt nye fitness-tracker, Fitbit Blaze, der har fået et meget elegant design, som selv kan genkende flere forskellige træningstyper, og så kan brugeren selv tilpasse udseendet

fitbit blaze

Der sker rigtig meget på CES i disse dage, blandt andet har Fitbit lige senderes nye smarte ur, Fitbit Blaze på gaden.

Den nye fitness-tracker har integration med Fitbits nye træningsapp, FitStar, indbygget pulsmåling med PurePulse og automatisk genkendelse af forskellige træningspas med SmartTrack. Samtidig kan det naturligvis, som et godt smartwatch, give dig besked om opringninger, sms’er og aftaler i din kalender. Men i modsætning til mange andre smarte ure, så skulle batterilevetiden være helt oppe på fem dage.

Fitbit har sørget for, at brugerne selv kan tilpasse udseende, en lille smule altså. For første gang kan du selv designe det med armbånd og remme, der kan skiftes ud efter behov. Samtidig har uret fået en touchskærm i farver, så du nu selv kan vælge farven på rammen omkring skærmen.

Den nye fitness-tracker kommer på hylderne i forretninger til marts, men Fitbit oplyser at Blaze allerede i dag kan forudbestilles. Prisen bliver omkring 1.720 kroner, og de klassiske gummibånd der holder det fast rundt om armen kommer til at koste 225 kroner. Vil du have et luksusarmbånd i ægte skin med ramme i rustfi stål, så skal du bløde 750 kroner, og en luksuslænke og ramme i sølvfarvet rustfit stål skal koste 1.050 kroner.

Fitbit Blaze holder, som alle andre fitness-trackere fra Fitbit, øje med dit daglige aktivitetsniveau, og så har det fået en masse nye funktioner der kan hjælpe dig til en bedre træning.

  • FitStar videobaseret personlig træning er en app, der giver adgang til et bibliotek med træningsfilm. Tre af de mest populære træningsfilm ligger direkte og gratis tilgængelige i selve Fitbit Blaze. Det er ”Warm It up”, ”7 Minute Workout” og ”10-minute Abs.
  • GPS-funktionen hjælper dig til bedre træning ved at integrere med din smart phones GPS og i realtid se træningsdata som distance, fart og kilometertid. Efter hvert træningspas synkroniseres data trådløst med din Fitbit-konto, så du kan gense dit træningspas i detaljer ud fra rute, hastighed og stigningsprocent.
  • PurePulse håndledsbaseret hjertefrekvensmåling hjælper dig til at holde træningsintentiteten og holde overblik over kalorieforbrændingen ved hvert træningspas. Samtidig giver PurePulse dig mulighed for at holde overblik over din generelle kondition med måling af hvilepuls og pulstendenser over tid.
  • Multi-sport mode giver mulighed for at måle på særlige sportsaktiviteter som cykling, løb, vægttræning, yoga og mange andre.

SmartTrack genkender og måler automatisk bestemte typer træning som cykling, vandreture og løb, holdtræning som zumba og aerobics og populære sportsgrene som tennis, basket og fodbold. Dermed kan du styrke motivationen ved at resultaterne automatisk bliver registreret i din Fitbit app og bidrager til at nå dine mål.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?