Elegant Ultra HD-tv fra Loewe

Lynhurtigt kanalskifte og krystalklare billeder er nogle af de ting, som en ny serie af Loewe Art TV lover brugeren

Loewe Art

Så er Loewe klar med en ny serie af Ultra HD-tv. Loewe Art serverer kystralklare tv-billeder i Ultra HD-kvalitet og lyden er også i høj kvalitet.

Men herudover har Loewe Art en rigtig spændende funktion med deres dual-channel konfiguration, hvor det er muligt at se et program og optage et andet på en usb-enhed. Den indbyggede MyTV2Move-funktion gør videre, at du kan tage det tv-program, du kigger på her og nu, eller et andet – uanset hvilken kanal – og streame det til en anden digital enhed i hjemmet, for eksempel en tablet eller smartphone. Eneste krav er at dit hjemmenetværk kan nå alle enheder.

Loewe har også kælet for lyden. Selvom tv’et har et meget slankt design, gør brugen af bass reflex-princippet, at der opnås et lyd-output på op til 2.40 watt.

Højttaler-teknologien fra SOEN giver en flot lyd i et kompakt højttalerkabinet, uanet om du ser film eller nyhederne.

Loewe Art UHD betjenes med Loewe Assist Media 2015 fjernbetjening, med brug af enkle grafik-elementer i oversigten baseret på brugeradfærd (sidst sete osv.). Som et gedigent smart-tv viser Loewe Art UHD ubegrænset indhold og applikationer. Dual-channel systemet, det integrerede network interface og high-performance WLAN modulet skaber det teknologiske fundament.

Her har vi klart en kandidat til vores næste husalter hjemme – et meget spændende tv fra Loewe.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?