En pjattet opdatering

Eller rettere, ikke en opdatering man bør slå på tromme for

ue boom 2

Stort set alle produkter bliver opdaterede løbende over tid, og det er helt som det skal være. Men nogle opdateringer, eller rettelse annonceringen af den, er ikke noget man skal gøre et sort nummer ud af.

Ultimate Ears, der ejes af Logitech, har den lille mobile højttaler UE Boom 2, som vi tidligere har testet her på redaktionen, og den har altid været frisk i farverne. En højttaler der virkelig henvender sig, rent designmæssigt, til det unge segment.

Nu annoncerer Ultimate Ears så, at de sender en såkaldt artistudgave af UE-højttaleren på gaden. Det specielle ved den er, at den er designet af den østrigske graffitikunstner Nychos. Det fik os umiddelbar til at tænke, at her ville vi få en vildt spændende højttaler til at se, men …

Ja, det skete så ikke. Den nye UE Boom 2, der bærer navnet Rabbit Eye Movement UE Boom 2 limited edition, ligner fuldkommen sig selv, bortset fra at den er påmalet nogle underligt udseende kaniner, hvor øjnene i enkelte tilfælde er ved at hoppe ud af soklerne.

At sige at højttaleren er designet af en person, når det hele handler om at den har fået en ny gang lak, er altså at oversælge tingene ret så meget.

Højttaleren skal nok tiltale folk, men der er intet teknologisk nyt eller spændende ved den, og da vi sidst kun gav den 65% er det faktisk en noget skuffende opdatering.

Vi ser frem til UE Boom 3, hvor Ultimate Ears forhåbentlig kommer med et produkt der har fået en teknologisk overhaling, og så må de gerne male den med mærkelige kaniner for vores skyld.

ue boom 2 indhold
About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?