Endomondo solgt for 87,5 millioner dollars

Det amerikanske tøjfirma American Under Armour har opkøbt danske Endomondo, der på kun otte år har fået over 30 millioner til at downloade deres fitness-tracker app

Endomondo

Det er gået stærkt for danske Endomondo. I 2007 stiftede Mette Lykke virksomheden sammen med kollegaen Christian Birch og Jacob Jønck.

I starten var det opad bakke for den lille startup, uden penge til løn og uden investorer. Samtidig var gps i mobiltelefonerne ikke almindeligt, så selvom de troede på projektet, var det svært at overbevise andre om den gode ide.

I 2010 gik den danske kapitalfund, Seed Capital ind i Endomondo, og nu gik det stærkt. I 2013 kom Preben Damsgaar ind som bestyrelsesformand, og nu er virksomheden så blevet solgt til amerikanerne for et godt stykke over 500 millioner danske kroner.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?