Er Sonys bedst sælgende køresimulation på vej?

Fans af Gran Turismo-serien må se langt efter GT7 ifølge hints fra spillets skaber

Microsoft har lanceret hele to Forza-spil inden for Xbox Ones korte levetid; en køresimulation og et åben-verden arkaderacerspil. Dermed har Microsoft lagt sig i førerfeltet, hvad angår bilspil - en position PlayStation tidligere havde.

Gran Turismo 7 ville uden tvivl hjælpe på konkurrencen mod Xbox One, fordi Gran Turismo-serien er kendt for at sælge PlayStationkonsoller, men i et interview med Games TM fortæller seriens skaber, Kazunori Yamauchi, at det syvende kapitel har lange udsigter.

I udgave 153 af Games TM fortæller Yamauchi-san, hvordan PlayStation 4-hardwaren er nemmere at arbejde med i forhold til PlayStation 3. Gran Turismo 7 vil derfor have en række forbedringer, der ikke var mulige i Gran Turismo 6 på PlayStation 3. Yamauchi-san forklarer desuden, at det syvende kapitel vil afspejle den æra, vi lever i, i 2015 eller 2016.

Kort sagt, Gran Turismo-fans må vente et godt stykke tid. For Sony betyder det, at en af deres trumfer mod Xbox One ligger et godt begravet i kortbunken.

Læs også:

Effektivt PlayStation-gys Until Dawn skriger af post-teenageunderholdning, og det markedsføres ligeledes, hvilket efter vores bedste overbevisning er en fejl. Until Dawn byder ...
Slip din indre diva løs Om dine venner holder sig for ørerne eller klapper af dig vil tiden vise, når SingStar: Ultimate Party udkommer til PlayStation 3 og PlayStation 4. Me...

Del artiklen på