Er World of Warcraft døden nær?

Ny WoW-udvidelse sælger, mens Blizzard lover at fikse serverproblemer

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Blizzard udsender en pressemeddelelse, der afviser enhver form for spekulation om, at det aldrende MMORPG har udlevet sin eksistens.

Udvidelsespakken World of Warcraft: Warlords of Draenor solgte mere end 3,3 millioner eksemplarer i løbet af de første 24 timer efter udgivelsen. Samtidig fortæller spilproducenten, at WoW nu har mere end 10 millioner abonnenter på global plan. Gennem de seneste år er antallet af abonnenter ellers faldet stødt, hvilket blev set som et tegn på, at WoW-interessen var ved at dø ud.

Alting er dog ikke fryd og gammen for Blizzard, der i presssemeddelelsen også adresserer de serverproblemer, som spillere rundt om i verden oplever. Antallet af spillere, der forsøger at logge på Blizzards servere, er overvældende, hvorfor du kan komme til at opleve forsinkelser på Battle.net, der gør, at du ikke kan logge på for at spille. Blizzard beklager problemerne, og de fortæller, at de arbejder intenst på at få dem løst.

Her på redaktionen sympatiserer vi med de af vores Facebook-venner, som postede opdateringer om, hvordan de måtte gå grædende i seng, fordi de ikke kunne spille Lords of Draenor i aftes.