Et ekkolod til din smartphone

Husk lige smartphonen næste gang du skal ud og fiske

deeper smart fishfinder

Normalt så forbinder vi et ekkolod med kommercielle fiskebåde, der benytter denne teknologi til at finde stimer af fisk med (nå ja – et ekkolod bruges også til andre ting på havet, som at undgå at støde på grund, men nu snakker vi altså om fisk). Men Deeper Smart FishFinder er et ekkolod, du kan bruge, når du fisker i floden, i søen, ved molen og alle andre steder, hvor du som lystfisker kommer hen.

Nu skal du bare forbinde din smartphone (eller tablet) med Deeper Smart FishFinder, sætte sidstnævnte fast til linen på din fiskestang og kaste den udg der hvor du gerne vil undersøge forholdene. Ved kontakt med vandet aktiveres Deeper Smart FishFinder automatisk, og nu kan du se bundforhold, vandtemperatur og ikke mindst fisk (hvis der er nogen) på din smartphone eller tablet.

Der er masser af funktionerg som den ivrige lystfisker kan drage nytte af. Der er en fiskekalender, der kan fortælle dig, hvornår det er bedste at fiske og ikke mindst hvor. Der er også en integreret kortfunktion, så du altid kan vende tilbage til et bestemt godt fiskested eller få inspiration til, hvor du næste gang skal kaste snøren ud. Der er naturligvis også integration til vejrudsigt, og du kan få en ret præcis 5-dages prognose om blandt andet temperaturer, skydække, vindhastighed og -retning, lufttryk, og placering af sol og måne.

Endelig har Deeper Smart FishFinder en tæt integration til Facebook, Twitter og Google+, så hvis du har lyst til at prale med din fangst, så kan du tage et billede med kameraet og hurtigt dele på de sociale medier.

EET Europarts er den danske distributør, og de oplyser, at produktet kommer til at koste kr. 1.849,-

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.