Europas største it-sikkerhedskonference lige om hjørnet

I næste uge bliver Infosecurity Europe afholdt i London. Det er nu 20. gang konferencen bliver afholdt, og som vanligt er den gratis at deltage i

infosec 2015

Når Infosecurity Europe 2015 finder sted i næste uge, så er der over 345 udstillere der viser en række af forskellige sikkerhedsprodukter og-tjenester for de forventede 13.000 besøgende.

I år finder konferencen sted i dagene 2. til 4. juni på Olympia i London, og Tech-Test vil dække konferencen i alle dagene.

Konferencen er dog langt fra bare et sted, hvor virksomheder udstiller deres produkter og tjenester. Faktisk bliver der afholdt mere end 160 timers af gratis uddannelse, og over 200 eksperter holder indlæg om it-sikkerhed og beslægtede emner.

Masser af keynotes

I løbet af de tre dage, bliver der afholdt en langt række keynotes af industrieksperter. For eksempel kommer Richard Horne som er partner hos PwC og specialist i cybersikkerhed og fortæller om deres 2015 undersøgelse om lækager i cybersikkerhed.

Infosec 2015

Fra Google Apps, dukker Eran Feigenbaum, Director of Security op, og fortæller om, hvordan man bygger datasikkerhed ind i cloud-løsninger. Her vil han blandt andet fortælle om, hvordan teknologi er bedst når det ikke kommer i vejen for dig, og hvordan det kan gøre dit liv lettere.

Blandt Tech-Tests personlige favoritter er Bruce Schneier, Security Technologist, der kommer og fortæller om, hvordan du kan finde ud af, om du er blevet hacket. Han kommer også ind på, at desto længere en lækage er uopdaget, desto mere mere skade kan den gøre.

Alt i sikkerhed

Blandt de 345+ udstillere findes blandt andet verdens førende indenfor Anti- malware, applikationssikkerhed, kryptering, mobilitet, sikre transaktioner og meget mere.

Nogle af de udstillere som Tech-Test ser meget frem til at besøge er virksomheder som Bitdefender, CSIT, ESET, Box, ATOS, Accelion, Gigamon og mange flere.

Det er stadig muligt at registrere til konferencen her.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?