Få privatlivet tilbage i Windows 10

Har du allerede installeret, eller overvejer du at gøre det, så skal du overveje, hvordan du kan sikre dine private oplysninger – her er en guide der hjælper dig

Der har været rigtig meget fokus på Windows 10 og privatlivsindstillingerne. Som udgangspunkt har Windows 10 lov til at læse med over skulderen på dig, stort set uanset, hvad du har gang i.

Det kan du måske godt leve med, men hvis det bekymrer dig, så er det værd at bruge et par minutter på at gå indstillingerne igennem.

Den korte guide siger:

  1. Klik på Windows-tasten
  2. Klik på Indstillinger
  3. Klik på Beskyttelse af personlige oplysninger
  4. Gå alle punkter igennem og tænk over, om det er acceptabelt, hvad Windows 10 har lov til

Herunder kan du se en kort video, hvor vi går indstillingerne igennem i Windows 10, vi håber at du får en god oplevelse med Windows 10.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?