Flere buede skærme fra Samsung

Samsung har lige udvidet deres sortiment af skærme ved at indføre en ny serie af buede modeller

Samsung se510c-27-P

Om vi så vil det eller ej, så slipper vi ikke for de buede skærme. Nu har den koreanske it-gigant Samsung lige sendt en ny serie af disse buede skærme på gaden.

Samsung, der i forvejen ejer stort set hele Korea, mener, at de buede skærme er vejen frem, og at hele verden skal nyde godt af dem. Så nu har de lige sendt en ny serie af buede skærme på gaden.Skærmene bliver tilgængelige i størrelser fra 23,5 tommer til 31,5 tommer og er skabt til den moderne livsstil med digital multitasking.

Skærmene er udstyret med Vertical Alignment (VA)-teknologi, der maksimerer kontrast og farvegengivelse og minimerer lyslækager. Skærmene har et kontrastforhold, der spænder fra 5000:1 for SE590C til 3000:1 for de mere simple modeller samt en lysstyrke på op til 350 cd/m2 for modellerne SE590C og SE591C. Desuden har alle skærmene dybe sorte og knivskarpe farver, som giver en virkelighedsnær billedoplevelse.

Den buede form på skærmene er designet til at passe til den naturlige form på menneskers øjne, hvilket giver en særligt omsluttende billedoplevelse. Derudover giver en buet skærm også et bredere synsfelt samt følelsen af øget billeddybde, og den er derfor specielt velegnet til spil- og filmoplevelser.

”Med vores nye buede skærme tager vi brugeroplevelsen til et helt nyt niveau. Vi vil fokusere helhjertet på buede skærme, fordi det giver en forbedret billedkvalitet og en mere fuldendt oplevelse,” siger Atlan Brabæk, Sales Manager Enterprise Business hos Samsung Danmark.

De nye skærme er udstyret med funktionen Eye-Saver Mode, der reducerer blåt lys, samt en funktion, der mindsker skærmflimmer. Funktionen Game Mode justerer desuden kontrast og farver samt minimerer forsinkelser. Tilsammen forbedrer disse funktioner spilleoplevelsen.

De nye skærme er tilgængelige i butikkerne fra midten af april til følgende vejledende udsalgspriser:

  • SE790C: 5.100 kr
  • SE590C: 4.300 kr
  • SE591C: 2.700 kr
  • SE510C: 2.600 kr og 2.200 kr (prisen afhænger af tommemål)
About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?