Flere informationer om LGs nye G4 smartphone

LG forsøger at skabe hype om den kommende G4 smartphone ved at dryppe informationer i små etaper

LG G4

Meget tyder på at LG forsøger at skabe hype omkring deres kommende smartphone G4. Vi har længe vidst, at den er på vej, og LG har drillet os ved at dryppe informationer i meget små portioner til os.

For nyligt fik vi at vide, at mobilen ville blive udstyret med en helt speciel linse med virkelig gode blændeværdier, og nu har LG så frigivet masser af nye billeder og videoer af deres kommende flagskib.

Kommer det så til at virke? Det vil kun tiden vise, men problemet kan hurtigt gå hen og vise sig, at selvom LG lave rigtig gode smartphones, så har de altså ikke samme brand-værdi som Apple, og der er en risiko for at de kommer til at tabe brugernes interesse inden mobilen kommer på gaden.

Men – indtil da kan du følge med på LGs Facebook side, og eventuelt se videoerne der indtil videre er produceret.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?