Flyt dab-radioen over i bilen

Med Tiny Audio C3 kan du opgradere din eksisterende bilstereo til digital DAB-kvalitet.

Dab-radioer og biler er ikke noget vi traditionelt forbinder med hinanden. Men Tiny Audio C3 opgraderer din bilreadio til den digitale alder, og samtidig forsynes den også med en aux-indgang og skaber adgang til din smartphones musiksamling via Bluetooth.

Normalt ville vi forvente, at sådan en operation koster en tur forbi værkstedet og et hav af ledninger, men Tiny Audio klarer forbindelsen til din radio via en ledig fm-kanal. Her bliver vi så lidt urolige på redaktionen. Der er nemlig godt fyldt op på det danske fm-bånd, så det kan godt blive lidt af en udfordring at finde en FM-kanal, der altid er ledig.

Lykkes operationen, så er der god kvalitet forude, dab-signalet er helt uden støj og skrat, og der er en myriade af kanaler på dab, som vi personligt savner på det traditionelle fm-bånd. Samtidig bliver din bilradio fremtidssikret i forhold til overgangen til det nye dab-signal i slutningen af 2014.

På DR.dk kan du se, hvordan DAB-signalet dækker din rute.Tiny Audio C3 har en vejledende udsalgspris: 1.299 DKK

 Produktinformation

Radioformater: DAB, DAB+ og FM-overførsel
DAB+-frekvens: 470-790 mhz
FM-sendefrekvens: 87.5-108 MHz
Bluetooth: Version 2.1
Højttaler for telefon: 1 W, 8Ω
Lydudgang: 3,5mm stereo jack
Ekstra strømudtag: 5V, 1A (til opladning af iPad2/iPhone/iPod/Android-telefon osv.)
Strømkilde: strømudtag i bilen (10V-30V)
MΌl: 96x 75 x 248 mm
Netto vægt: ca 128 g

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.