Flyv dronen med én finger

Kickstarterprojektet Ares udvikler en drone der kan styres ved at tegne på en iPad og samtidig optage film i HD eller 4K

ares drone

Vi har testet et par forskellige droner her på redaktionen, og må indrømme at det ikke bare er svært, men meget svært, at styre en drone.

Ares Drones er i gang med at udvikle en drone, Ares, som styres ved at tegne den rute den skal tage på en iPad. Udover at tegne ruten, udpeger du også hvor kameraet skal pege og i hvilken højde Ares skal flyve.

Herefter letter Ares, filmer det du har markeret og vender tilbage til udgangspunktet. Når den lander overfører den automatisk filmen til iPad’en. Meget lettere bliver det vist ikke, vel

Dronerne kommunikerer med iPad’en ved at bruge en bridge der konverterer wifi til radiosignaler hvilket giver en rækkevidde op til omkring 1,6 km.

Kickstarterprojektet Ares har allerede nået det beløb der skal til for at projektet går i gang, og her på redaktionen glæder vi os til at teste det med tiden.

Du kan læse meget mere om Ares her.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?