Første videokik: Ny danskudviklet smartphone med alternativ navigation

Er det muligt at finde og starte en app med kun et swipe af fingeren? Ja, hvis du har den helt nye smartphone, ID1, og fra på fredag d. 7. januar har du mulighed for at købe denne spændende mobil. Se med herunder, hvor vi tager et første kig på den nye spændende, danske, smartphone

ID1 smartphone

Den helt nyudviklede smartphone, ID1, har en totalt ændret brugergrænseflade. Alle apps kan nås med et enkelt swipe med fingeren, og når først den nye brugergrænseflade er kommet ind under huden, så vil det være muligt at starte den korrekte app uden at kigge på mobilen.

ID2ME, firmaet bag den nye smartphone, præsenterede mobilen for pressen i dag, og Tech-Test fik et test-eksemplar med. I videoen herunder kan du se vores første indtryk af den nye smartphone, og vi er allerede ret begejstrede. Det bliver spændende at se, hvordan den opfører sig det næste stykke tid når vi tester den.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?