Fuldautomatisk ølbryggemaskine til hjemmet

Så er den her, julegaven til ølentusiasten, den fuldautomatiske ølbryggemaskine

Brewie

Brewie er navnet på den nye fuldautomatisk ølbryggemaskine fra det ungarske firma med samme navn, og hvem vil ikke gerne have en ølbryggemaskine i hjemmet?

Brewie fungerer ved, at du fylder den med vand eller tilslutter den vandhanen. Så skal du smide en såkaldt ‘pad’ ned i den, scanner det medfølgende RFID-kort og trykker på start-knappen. Efter små to uger har du 20 liter hjemmebrygget øl – smart ikke?

Ølbryggeren kan naturligvis fremstille forskellige typer øl. Det hele afhænger af, hvilken ‘pad’ du smider ned i maskinen. Indtil videre har folkene bag Brewie fire forskellige ‘pads’, en pilsner, en IPA, en Stout og en rød øl.

Også for eksperten

Den metode er for os glade amatører, der ikke vil blandes for meget ind processen bag ølbrygningen. Men hvis du er brygmesteter in spe, så har du masser af muligheder for at finpudse bryggeprocessen i Brewie. Dels kan du lege med ingredienserne. Du behøver nemlig ikke købe en færdig ‘pad’. Du kan bruge dine egne opskrifter og ingredienser, ændre på mængderne, og tilsætte dem i ti forskellige trin af processen. Via en tablet eller smartphone har du også mulighed for at kontrollere 23 forskellige parametre under brygningen. På den måde lover folkene bag Brewie, at du kan fremstille din helt egen personlige øl med deres ølbryggemaskine.

Brewie er et opstartsprojekt, der er at finde på Indiegogo, et crowdfunding-site der fungerer på samme måde som Kickstarter, og folkene bag projektet fortæller, at de første enheder er klar til levering til september 2015. Der mangler dog stadig lidt funding. Indtil videre har de fået lovning på lige over 19.000 dollars, og de skal bruge 100.000. Men der er stadig to måneder tilbage, så vi er mange der håber at dette spændende apparat bliver til noget.

  

 

Del artiklen på