Full HD-skærm med 7W-højttaler og surround sound

27" designerskærm med superlyd indbygget. Den nye skærm fra Philips ser utrolig spændende ud

Philips Moda 2

Nu sender MMD, firmaet bag Philips-monitors, en ny 27-tommers IPS-skærm på gaden. Den har et glansfuldt hvidt Moda-design, og så har den indbygget lyd. Lyden leveres fra skærmens indbyggede 7W-højttalere, som både kan levere lyd fra den tilkoblede computer samt fra alle enheder med Bluetooth.

“Udseendet betyder i høj grad noget, når folk skal vælge computerskærm til deres hjem”, siger Thomas Schade, EMEA-vicepræsident ved MMD i en pressemeddelelse:

“Den nye Philips-skærm tiltrækker folks opmærksomhed med sit Moda 2-design, den imponerende billedkvalitet samt den store lydoplevelse, som opnås takket være surround sound i de indbyggede højttalere og trådløs Bluetooth-forbindelse. Derudover får man et ryddeligt og kabelfrit skrivebord”.

Designet i højsædet

Philips Moda 2 har et minimalistisk design og en elegance, som skulle gøre, at den passer ind i ethvert hjem. Skærmens kant fylder meget lidt. Den ydre ramme måler kun 2,5 mm, og det indvendige sorte panel er kun 3,5 mm bredt. Det skulle give en imponerende billedoplevelse helt ud til kanten med et minimum af forstyrrelser og maksimum billedstørrelse. Det vil vi glæde os til at kigge nærmere på, her på redaktionen.

Den indbyggede lyd

Philips-skærmens indbyggede 7W-højttalere er drevet af et lydsystem tunet med SRS WOW HD™-teknologi. Resultatet er virtuel surround sound i et 5.1-system og en stor lydoplevelse.

Philip Moda 2
Philips Moda 2

Streaming via Bluetooth

Philips Moda 2 har indbygget Bluetooth-teknologi, så brugeren kan streame musik og videoer fra kompatible enheder direkte til skærmen. Når eksempelvis en mobiltelefon er forbundet til Philips-skærmen via Bluetooth, kan man streame musik eller modtage telefonopkald via skærmens højttalere og mikrofon.

Billedkvalitet

Takket være indbygget AH-IPS-teknologi får Philips-skærmen ekstra brede betragtningsvinkler. Skærmen skulle vise skarpe billeder med en skærmopløsning i Full HD på 1.920 x 1.080 pixels.

Pris og tilgængelighed

Philips Moda 2 (modelnavn Philips Brilliance 275C5QHAW) er til salg på det danske marked fra december til en vejledende udsalgspris på 2.600 kroner.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.