Galaxy Note 4 i butikkerne i dag

I god tid til julehandlen. Samsung Galaxy Note 4 er nu klar i butikkerne

Samsung Galaxy Note 4

Den har været længe ventet, men nu er den klar i butikkerne, Samsung Galaxy Note 4. Fra i dag kan du købe den i hele Danmark, og mon ikke den bliver en populær julegave rundt om i de danske hjem?

Den har fået en række forbedringer i forhold til forgængeren, ikke mindst end bedre S Pen og en skærm der er endnu bedre end hos den tidligere version.

Som altid kan du bruge S Pen til at betjene smartphonen og ikke mindst skrive på skærmen. Men nu har Samsung også gjort det lettere at klippe, indsætte, oprette og gemme indhold, noget som var lidt af en udfordring på de tidligere modeller.

Faktisk skriver Samsung i deres pressemeddelelse, at den nye S Pen genskaber fornemmelsen af at skrive med en kuglepen.

Men endnu mere spændende er det, at hvis du fotograferer noter fra et stykke papir eller måske et whiteboard, så kan du efterfølgende redigere dem direkte i S Note.

Skærmen er på hele 5,7″, naturligvis en Super AMOLED-skærm, med skarpe og livagtige billeder, og Samsung har tidligere vist hvor godt de kan få deres Super AMOLED til at virke, så her er noget at glæde sig til.

Samsung Galaxy Note 4 er udstyret med funktioner som  hurtig opladning, Ultra Power Save Mode, fingeraftrykslæser og en UV-sensor. Kameraet er blevet forbedret så fokus er hurtigere, og så er den forsynet med optisk billedstabilisering.

Galaxy Note 4 er i butikkerne fra i morgen i farverne “Charcoal Black”, “Frost White”, “Bronze Gold” til en vejledende udsalgspris på 5.995 kroner.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.