Gaming-mus i enkeltdele

Den nye mus fra Sandberg ligner en mus i småstykker, men den er bare designet markant anderledes

blast mouse

Det er en ny serie af produkter fra Sandbergs nye EsportsEquipment-serie, der indeholder Blast Mouse, en mus designet til gameren, men som ikke koster en mindre formue.

Prisen på Blast Mouse er heller ikke speciel høj, knapt 400 kroner lyder prisen på, men den har stadig masser af spændende funktioner.

Blandt andet er vægtfordelingen balanceret med en metalplade i bunden. Den har 10 programmerbare taster, en opløsning på 4.000 dpi, som kan ændres efter behov, 6.400 fps og programmerbare lyseffekter.

Den er også holdbar, og Sandbar lover at den kan holde til fem millioner klik på tasterne. Endelig e den opgivet til en vægt på 140 gram, hvilket giver en mus der ligger godt i hånden med en rimelig vægt.

Dejligt at se at der er nogen der mener, at en mus godt kan designes lidt alternativt.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?