Glasfrie 4K-skærme fra Panasonic

Det lyder underligt – men de nye skærme til udlejning og sceneshows fra Panasonic er uden beskyttelsesglasset. Det skulle give lettere og mere lysstærke skærme

panasonic 4k-skærm

Det er store skærme vi snakker om, når vi kigger på de nye glasfrie 4K-skærme fra Panasonic. De har størrelse på 98” og 84” (TH-98LQ70L og TH-84LQ70L), og de er udviklet på baggrund af ønsker fra udlejningsindustrien om en lettere og mere lysstærk version. Det har Panasonic så opnået blandt andet ved at fjerne det tunge beskyttelsesglas.

Men der er ikke pillet ved opløsningen på skærmene. Hele 3.840 x 2.160 klarer de nye skærme, og så har de indbygget Panasonics avancerede billedforbedringsteknologi der skulle give flotte levende billeder.

Skærmene har indbygget 3D-LUT farvekorrektion, 6-akset farvekorrektion og en speciel aluminiumsrammer, der beskytter mod Vridning. Portræt-placering er også en mulighed uden en negativ effekt på skærmbilledet.

Skærmene kan konvertere icke-4K-kilder til en endnu højere billedkvalitet, og billeder i bevægelse, som tidligere har været svære at bearbejde, bliver nu stabile og klare.

Der findes mere information om Panasonics Visual Systems Solutions på:

http://business.panasonic.co.uk/visual-system/

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?