Godt gammelt backup-program i nye klæder

Acronis sender deres 2015 udgave af True Image på gaden i denne måned, og systemet er spækket med spændenden funktioner

Acronis True Image er et af de backupprogrammer der har været med i gamet rigtig længe, og det er dejligt at se der nu kommer en helt ny og opdateret version her i september.

Det er ikke småting som Acronis lover de har forsynet Acronis True Image med. De lover blandt andet at de kan levere ful sikkerhedskopiering af systemet, både på pc og Mac, og at de nu kan lave dobbelt backup, hvor backup bliver placeret både lokalt og i skyen. Se – det er en funktion vi godt kan lide, en backup er ikke noget værd, hvis den ligger på den harddisk der alligevel crasher.

Acronis True Image 2015 beskytter hele systemet, herunder e-mail, musik, fotos, videoer, dokumenter, indstillinger, browser-favoritter, applikationer og operativsystem. Dermed bliver det en effektiv måde at sikkerhedskopiere på, og samtidig beskytte alt på en computer uden afbrydelser. Brugere kan gendanne individuelle filer eller hele systemet til enhver hardware, og hurtigt komme tilbage til arbejde i tilfælde af en systemfejl. Acronis AnyDATA Engine-teknologi giver mulighed for at gendanne hele systemet til en ny hardware platform, så kunder kan migrere et komplet system fra én computer til en anden uden nogen ekstra indsats eller konfiguration.

Hvis du i dag allerede har en version af Acronis True Image, kan du fra d. 23. september opgradere til version 2015 fra deres upgrade page.

De nye funktioner du finder i Acronis True Image 2015 er:

Komplet system backup til både pc og Mac – ingen grund til at tænke over, hvad der skal sikkerhedskopieres. Acronis True Image 2015 beskytter automatisk alt på en computer, uden at afbryde brugen. Intuitiv brugeroplevelse – bygget til de nyeste Windows og Mac operativsystemer med understøttelse af berøringsfølsomme enheder. Dobbelt beskyttelse – sikkerhedskopier kan gemmes både lokalt og i skyen, hvilket gør brugerne i stand til at genoprette når som helst, hvor som helst og til enhver hardware. Ubegrænset cloud storage – giver mulighed for at beskytte ethvert system uanset mængden af data. Markedsledende ydeevne – Acronis True Image 2015 giver en lynhurtig backup-løsning med ultra-hurtig upload af sikkerhedskopier til skyen.

 Tilgængelighed og priser

D. 23. september kan Acronis True Image fås både som opgradering og som fuld version til nye kinder.

Acronis True Image 2015 fås i tre forskellige varianter

Acronis True Image Unlimited for PC & Mac – 99,95 Euro om året for 1 computer. 169,95 Euro om året for 3 computere (med ubegrænset backupplads i skyenAcronis True Image 2015 for PC & Mac – 79,95 Euro for tre computere med muligheden for at tilkøbe backup i skyen. Opgradering fra 39,95 Euro.Acronis True Image 2015 for PC og Acronis True Image 2015 for Mac – 49.95 Euro for 1 computer med muligheden for at tilkøbe backup i skyen. Opgradering fra 29,95 Euro.

About Lars Bennetzen 3823 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.