Google Glass anvendt på en anden måde

Sammenkobling af produktionsstyringssystem og Google Glass gør arbejdsopgaverne lettere

Google Glass og Lego

Vi har hørt meget om Google Glass, men primært har det handlet om, at folk kan få lov til at tage billeder, finde vej og måske se lidt information om deres omverden. Men Novotek har nu kombineret produktionsstyringsløsningen Proficy Workflow sammen med google Glass, og derved kan de vise arbejdsinstruktioner direkte i Google Glass.

Det betyder at brugerne hele tiden får den korrekte vejledning på det rette tidspunkt, og de vises lige der hvor de skal bruges, nemlig på det emne de arbejder med.

Løsningen blev fremvist på nordens største industrimesse, Scanautomatic, og her fik de besøgende lejlighed til at bygge en Legobil, hvor alle samleinstruktionerne blev vist i google Glass. Der er mange fordele ved at bruge Google Glass på denne måde, men den største fremhæves til at være, at operatøren har begge hænder fri, og at han hele tiden kan kigge på det emne har arbejder med.

Operatøren får altid den korrekte information, der passer til det trin i arbejdsprocessen, hvor han er lige nu, og han ved dermed, hvad han skal foretage sig her og nu.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.