Google, YouTube og ny musiktjeneste

Google klar med offline video og ny musiktjeneste

I går lancerede Google ikke mindre end tre nye smartphones under Android One-programmet. 

Hvor det i sig selv er spændende nok, så var det også klart at selvom de kommer til at høre til i den billige ende af prisspektret, så får de nogle ret pæne specifikationer. De vil naturligvis også være blandt de første til at få de nye opdateringer fra Google, og så kom det spændende så – Google fortalte at på disse smartphones vil vi være i stand til at se YouTube videoer mens vi er offline.

Se det er noget der fik vores udelte interesse med det samme. Hvem har ikke fundet en video på YouTube som du gerne vil se igen, og igen, og igen og… I dag må du håbe at videoen også er der i morgen, at du er et sted med internetdækning eller du må finde et program der kan downloade YouTube-videoer.

Indtil videre må vi dog vente lidt. Googles vil godt nok åbne op for offline videoer på YouTube, men her i starten bliver det så kun i Indien – hvor de nye Android-smartphones også bliver fremstillet og først lanceret.

Lidt mere spændende er det måske, at Google også går og barsler med en ny mutiktjeneste, Music Key. Det er en abonnementstjeneste, som du både kan streame fra og også downloade musik og -videoer til din smartphone eller computer.

Google forventer at ved at indføre disse nye tjenester og smartphones, vil det hjælpe med til at de når deres mål om nå ud til 5 millioner nye smartphonebrugere, og hvis vi kender Google godt nok, så vil det snart lykkes for dem.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.