Gratis kreativ app fra Adobe

Adobe har lige sendt en ny gratis iPad-app på gaden – Comp CC. Heri kan du designe layouts på farten, og så arbejde videre på dem i f.eks. Photoshop, Illustrator eller InDesign via Adobe Creative Cloud

Adobe Comp CC

Det sker ganske ofte, at kreative folk skitserer layouts på løse stykker papir, for så at skulle overføre dem til deres pc eller Mac når de er tilbage på kontoret. Men nu er der digital hjælp at hente med Adobes nye iPad-app, Comp CC.

Den virker nemlig som det tomme stykke papir, du kan være kreativ på. Du kan hurtigt skitsere et layout, der skal passe f. eks. til en iPad eller iPhone bare ved at vælge den ønskede størrelse, når du opretter en ny skitse.

En groft skitseret cirker bliver rettet op, og bliver en flot cirkel i Comp CC. Det samme gælder for de fleste andre geometriske figurer, og til forskel fra en skitse på et stykke papir, kan du rykke rundt på elementerne i dit design.

Du kan også farvelægge, ændre på opaciteten og mange flere ting. Har du brug for at kombinere skrifttyper fra Typekit med billeder, skrifttyper, farver og former så det også en af mulighederne i Comp CC.

Når du er færdig med din skitse, kan du overføre skitsen til Photoshop, InDesign, Illustrator eller andre af Adobes produkter.

Comp CC til iPad er gratis, og fra i dag kan den hentes på Apple App Store.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?