Guitar Hero gør comeback!

Guitar hero

Activision samler atter bandet. Guitar Hero gør comeback, og i den forbindelse har spilforlaget udsendt en video, der giver dig fornemmelsen af, hvad du kan forvente i det kommende Guitar Hero Live.

Netop Live-delen af titlen opsummerer en stor del af gameplayet, men guitar controlleren har også fået et nyt udseende.

Guitar Hero Live placerer dig på scenen foran et live publikum, frem for kulørte virtuelle spillesteder som i de tidligere spil, hvor du ud fra et førstepersons perspektiv oplever, hvordan det er at være guitaristen under en koncert. Stinker du, vil bandmedlemmerne råbe ad dig, mens publikum giver dig svineren. Styrer du koncerten ved at spille de rigtige akkorder, bliver du hyldet af skrigende unge kvinder.

Guitar Hero

Activision anerkender, at streaming af musik og film er kommet for at blive ligesom digitalt download. Og derfor vil du kunne spille guitar til et bredt udvalg af musikvideoer, du kan hente fra forlagets servere.

Guitar Hero

Guitar controlleren har også fået en make-over. Væk er rækken af kulørte knapper, der udgjorde strengene. De er blevet erstattet af seks knapper, hvilket skulle give en mere autentisk fornemmelse, når du spiller.

Guitar Hero Live står til at udkomme til efteråret.

Kommentar til artiklen?