Hårdført trådløst headset fra Jabra

Så er der godt nyt til håndværkere og andre der har brug for headset der tåler lidt af hvert. Jabra STEEL er udviklet specielt til krævende arbejdsbetingelser

jabra steel

Jabra fortæller i en pressemeddelelse, at de har foretaget en grundig undersøgelse af de daglige behov som både håndværkere og handelsfolk har, og ud fra resultaterne af disse undersøgelser har de udviklet et hårdført headset, der lever op til de særlige krav, som disse krævende jobs stiller.

Så uanset om du arbejder på en byggeplads i stærk vind, eller man ligger under en køkkenvask, så skulle Jabra STEEL være det headset der holder til udfordringen.

Jabra har testet deres STEEL-headset både for høj fald ned på hårde overfalder, i vand og andre væsker så som maling, udsat det for støv, vibrationer, svingende temperaturer og pres. Alle test skulle vise at headsettet kan klare det krævende betingelser.

Men det skulle ikke betyde at der er gået på kompromis med lyden. Headsettet yder HD Voice med dual-mikrofon noice cancellation teknologi. Det betyder i praksis at lyden i omgivelserne registreres, så headsettet kan isolere din stemme, så du går fint og klart igennem.

I pressemeddelelsen siger Darcy Clarkson, Head of Mobile Division hos Jabra:

“Det er skabt til alle de, som ikke sidder bag et skrivebord, men som stadig har brug for at kunne modtage vigtige opkald; da ikke alle potentielle kunder nødvendigvis forsøger at ringe to gange. Vi ved, at der er en efterspørgsel efter et specifikt headset til disse situationer, fordi almindelige headsets ikke fungerer under krævende betingelser. Ligesom du ikke bekymrer dig om, at din hammer går i stykker, når du bruger den, bør du heller ikke bekymre dig om dit trådløse headset.”

JabraSTEEL er designet med store knapper så det kan benyttes med våde hænder eller handsker. Knapperne giver også nem adgang til Siri/Google Now, og giver mulighed for stemmeaktiverede opkald og på Android-enheder også oplæsning af beskeder.

Og netop fordi headsettet er udviklet til krævende arbejdsvilkår, så giver Jabra 5 års garanti på Jabra STEEL.

Headsettet der kun vejer 10 gram, har op til 6 timers taletid og 10 dages standby tid. Det kan lades op til fuld kapacitet på 2 timer, og det overholder den amerikanske militære standard for støv, vand og stød, IP54.

Jabra STEEL skulle ramme markedet i sidste kvartal 2015, og endnu foreligger der ikke oplysninger om prisen.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?