Har Netflix afsløret PlayStation 4K-opdatering?

Netflix-chef lufter 4K-løfte fra Sony, der forbliver tavs om eventuel kommende 4K-version af PlayStation 4

Netflix og Sony

Siden Huffington Post den 12. januar citerede Netflix Neil Hunt for at sige, at Sony havde “lovet” en PlayStation 4-hardware opgradering, hvormed konsollen kunne afspille videoindhold i 4K, også kendt som ultra HD, har det været umuligt at få en uddybende kommentar fra hverken Sony eller Netflix. For hvad indeholder dette “løfte”?

Forbes er kommet igennem til Netflix og får en kommentar på udtalelsen fra deres produktchef. Netflix forklarer, at Neil Hunt naturligvis ikke kan udtale sig om Sonys planer, men Hunt vurderer, at når både Xbox One og PlayStation 4 gennemgår en hardwareopdatering efter to år, som konsoller har tradition for, vil de få tilføjet de nødvendige komponenter til at afspille 4K-videoindhold – holder Hunts udtalelse vil det ske omkring oktober måned i år.

Både Sony og Microsoft nægter at kommentere på Hunts udtalelse, men de fortæller, at de fastholder deres forpligtelse overfor deres nuværende maskiner. Forbes konkluderer, at de to producenter ikke ønsker at påvirke salget af konsoller negativt ved at lufte muligheden for, at en forbedret udgave er på vej, hvormed forbrugerne vil vente med et køb.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?