Harddisk dedikeret til overvågning

Ny harddisk fra Western Digital lover driftsikker overvågning i høj videokvalitet 24 timer i døgnet

WD Purple

Den nye harddisk fra Western Digital, WD Purple, er produceret og optimeret til overvågning af private hjem og mindre virksomheder. Den nye harddisk tilbyder en kapacitet på 6TB og understøtter op til 32 kameraer i HF-kvalitet. WD Purple garanterer høj pålidelighed og driftsikkerhed i HD-videokvalitet 24 timer i døgnet, og så lover Western Digital, at den sikrer fleksibiliteten ved at opgradere og udvide sikkerhedsløsningen i fremtiden, når overvågningen bliver i 4K.

I følge en pressemeddelelse fra Western Digital, skulle harddisken passe godt til danskerne, fordi Danmark er det land i skandinavien, der har flest anmeldte indbrud pr. indbygger.

Samlet set udgør indbrud i private hjem 10 procent  af alt anmeldt kriminalitet i Danmark.

De vigtigste funktioner

WD Purble har indbygget AllFrame, der reducerer tab af billedmateriale, forbedrer afspilningen og øger antallet af understøttede drevpladser ved ATA-streaming. Den har eksklusive firmware-opgraderinger, der giver en forbedret afspilning og minimerer afbrydelser i et overvågningssystem. Endelig har den funktionen IntelliSeek, der sikrer et lavt strømforbrug og reducerer støj og vibrationer ved at beregne den optimale søgehastighed.

About Lars Bennetzen 4193 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.