Hjemmeovervågning i fuld hd og med to-vejs lyd

Her op mod jul sker der stadig flere og flere indbrud. Men med Netgears nyeste Arlo Q-overvågningskamera kan du sikre at dit hjem er overvåget, også når du ikke er hjemme

arlo q

Arlo Q er et 1.080p fuld hd-overvågningskamera med lydoptagelse og –afspilning. Men kameraet kan mere end bare det. Der er også indbygget to-vejs kommunikation, der kombineret med nattesyn, digital zoom og styring via en app betyder, at du altid lige kan tjekke, hvad der sker i dit hjem – uanset hvor du måtte befinde dig, så længe der er adgang til en internetforbindelse.

Systemet behøver ikke køre konstant, men kan starte optagelsen, når der registreres lyde eller bevægelser. Samtidig har du mulighed for at tale til dem der bliver optaget, hvilket måske nok vil kunne sætte en skræk i livet på de fleste indbrudstyve.

Du har mulighed for at inddele videobilledet i aktivitetszoner og oprette tidsplaner for videoovervågning, hvilket giver en større kontrol og funktionalitet.

Alle optagelser der udløses af lyd eller bevægelse, gemmes automatisk i en gratis cloud-lagerplads, og der bliver den liggende i syv dage. Disse optagelse har du naturligvis adgang til uanset hvor i verden du måtte befinde dig.

Hvis du gerne vil optage og gemme konstant, kan du købe en løsning, Continous Video Recording, hvor alt bliver gemt i skyen. Her bliver intet slettet, og du kan spole frem og tilbage som du måtte lyste.

Funktioner i Arlo Q

  • 1080p Full HD-opløsning og billedsensor på 4 megapixel
  • Indbygget nattesyn, mikrofon og højttaler
  • Mulighed for at starte optagelser ved registrering af lyd eller bevægelser
  • Dual-band WiFi-forbindelse til netværket
  • Bredt billedfelt på 130 grader dækker hele rummet med 1 kamera
  • Fleksibel montering – på bordet, på væggen eller med magnetholder
  • Gratis cloud-lagerplads til de seneste 7 dages optagelser
  • Kan kombineres med de 100 % trådløse kameraer i Arlo-produktfamilien
  • Direkte adgang til og styring af kameraer med Arlo-app

Pris og tilgængelighed

Arlo Q 1080p HD-sikkerhedskameraet med lyd (VMC3040) forventes at blive lanceret i Danmark i marts 2016 til en pris på 1.690 krfoner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?