Højteknologisk smartphone koster ikke kassen

Huawei er igen klar med en ny avanceret smartphone til en ganske overkommelig pris. Honor 7 er netop blevet præsenteret, og den har både et super avanceret kamera, fingeraftrykslæser og lang batterilevetid – alt sammen til under 3.000 kroner

Honor 7

Så er den kinesiske telegigant igen på banen med en ny smartphone, Honor 7. Selvom det er en lavprismodel, så er den udstyret med masser af helt ny teknologi, som på visse områder er helt unikke.

Honor 7 er blandt andet udstyret med en fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen, lige under kameraet. Den er også udstyret med et batteri på 3100mAh, der understøtter ’reverse charging’, hvilket betyder, at smartphonen kan lade andre enheder op via sit eget batteri og dermed fungere som en powerbank.

Den har også en ekstra knap på venstre side der, når den holdes nede, aktiverer Googles søgefunktion. Knappen kan også programmeres til at starte programmer ved enkelt- og dobbelttryk.

Huawei har også udstyret Honor 7 med en infrarød sender, så smartphonen kan anvendes som fjernbetjening til fjernsynet og andre elektroniske afspillere i hjemmet.

Kameraet er heller ikke en discount-model. Det har en linse af safirglas, optisk billedstabilisering og 20 megapixel opløsning. Kameraet er samtidig optimeret til at tage gode billeder i svag belysning og rummer også en række funktioner og filtre, der tilpasser billederne perfekt til det valgte motiv.

Honor 7 kan købes i Danmark fra uge 37 til en pris på 2.999 kroner.

Honor 7: specifikationer

  • Størrelse: 143,2mm x 71,9mm x 8,5mm
  • Designet i fuld aluminium og med keramisk overflade
  • 5,2’’ skærm Full HD skærm 1920×1080
  • 20 MP bagkamera med safirglas og 8 MP selfiekamera med fotolys
  • Intelligent fingeraftrykslæser
  • HiSilicon octa-core 2,2 GHz Kirin 935 processor
  • Dual sim, der giver mulighed for to simkort eller ekstra lagringsplads på SD-kort
  • 3GB RAM + 16 GB ROM med mulighed for udvidelse op til 128 GB via SD-kort
  • 3100 mAh batteri med reverse charging funktion
  • Infrarød remote control-funktion
honor 7
About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?