Hologrammer du kan mærke

Hologrammer bliver først rigtig sjove når du kan mærke dem – lidt som du ser i Star Trek og Iron Man, og med UltraHaptics er det muligt

UltraHaptics

Det er ikke magi men lydbølger der sætter dig i stand til at mærke hologrammer, når UltraHaptics sender deres nye produkt på gaden.

Når figuren dannes gøres det ovenpå en plade fyldt med små højttalere. Disse små højttalere udsender meget koncentrerede lydbølger, som gør at det føles som om du rører ved at objekt. På den måde bliver et hologram langt mere ægte end de hologrammer du ikke kan røre ved.

Systemet skal udvikles, så du ikke alene kan mærke hologrammerne, men også du kan interagere med dem, på samme måde som i filme som Iron Man og Minority Report.

Vil du læse mere om UltraHaptics så følg linket her.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?