Huawei løfter sløret for Huawei CarFi

Huawei har lige præsenteret deres 4G LTE mobile WiFi-enhed, Huawei CarFi. Huawei CarFi omdanner dit køretøj til et WiFi-hotspot på hjul – med download-hastigheder op til 150 Mbps og mulighed for at forbinde op til 10 enheder

huawei carfi

For at demonstrere hvordan innovationen kommer forbrugeren til gode, har Huawei indsat Huawei CarFi i 400 brandede biler i Barcelona under Mobile World Congress, så passagerne har fuld forbindelse på farten.

“Hos Huawei arbejder vi hele tiden på at være et skridt foran, når det kommer til at levere teknologi, der kan imødekomme behovet for at være online i alle livssituationer. Som førende leverandør inden for mobilt bredbånd og næste generations LTE-netværk gør vi det muligt for brugerne at nyde den frihed, der ligger I at kunne være online på farten,” siger Thor Gøts, direktør for Huawei Danmark Consumer Business Group.

Huawei CarFi imødekommer en trenden om nem og bekvem WiFi-adgang i køretøjers infotainment-systemer. Og fordelene inkluderer blandt andet parkeringshjælp, nødhjælpsassistance, diagnosticering af køretøjsproblemer, håndfri stemmegenkendelse, trafikopdateringer i realtid samt kortlægning af køremønstre med henblik på sikker kørsel.

Fakta om Huawei CarFi:

  • Har en download-hastighed på op til 150 Mbps og mulighed for at forbinde op til 10 enheder
  • Slukker automatisk, når der ikke er identificeret nogen WiFi-kompatibel enhed i nærheden
  • Fungerer uden batteri, men har derimod en indbygget temperaturregulerende funktion
  • Passer i en cigarettænder eller oplader og har en enkelt tænd/sluk-funktion, der gør den til en nem og sikker plug&play-løsning, når man er på farten
  • Kan kontrolleres i bilen eller på afstand via Android eller iOS smartphones ved at bruge ‘Huawei Hilink’-app’en
  • Kommer i tre farver – sort, træfarvet eller dynamisk rød
  • Er kompatibel med alle køretøjer, som har en cigarettænder eller oplader

 CarFi er tilgængelig i Danmark via distributører allerede nu.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?