Huaweis smarte ur og billige smartphone

På årets IFA-messe i Berlin viste den kinesiske telegigant, Huawei, blandt andet deres nye SmartWatch frem

Huawei

Allerede et par dage før IFA-messen åbnede op for offentligheden, fremviste Huawei deres nye flagskibs smartphone, Mate S, som Tech-Test tidligere har skrevet om. Men de havde flere nyheder gemt i ærmet.

Efterfølgeren til den prisbelønnede lavpris smartphone, Honor 6 (vores anmeldelse kan du se her), der er blevet døbt Honor 7, blev også fremvist, og så viste Huawei også deres SmartWatch frem.

Huawei smartwatch

Det nye smarte ur fra Huawei ligner et rigtigt ur. Designteamet har gjort meget for at gøre det til et flot smykke, og det er de lykkedes rigtig godt med.

Det er et stort ur, eller rettere – urskiven er ret tyk, og det er ret tungt. Det er designet i forskellige metaller, og netop metaldesignet gør det til et robust og meget maskulint ur. Skulle du for resten have et par tusinde kroner ekstra at rutte med, så er uret også at finde i en guld-udgave. Hvad prisen bliver, kunne Huawei ikke sige, men de fortalte os, at de forventer at det rammer det danske marked i november – lige tids nok til julesalget.

Ny lavprismobil

Honor 7, nyeste model i Huaweis lavprisportefølje, blev også fremvist på IFA, og det vi så på messen virkede imponerende. På trods af at Honor 7 kun kommer til at koste 2.999 kroner, så er den spækket med spændende faciliteter.

Den har blandt andet fået tilført en fingeraftrykslæser, som vi første gang så på Mate 7, men er en anelse mere avanceret, det er jo trods alt næste generation, vi kigger på nu.

Designet i mobilen minder også meget om det, vi så både på Mate 7 og P8, og Honor 7 er da også fremstillet i aluminium.

Hvis du er til selfies, så er kameraet på bagsiden af Honor 7 et 5MP kamera med blitz. Det betyder, at når du tager selfies i dårlig belysning, så lægger Honor 7 selv lidt ekstra lys på dig, og resultatet er flotte selfies selv under mørke forhold.

Honor 7 er en meget elegant smartphone. Den har en skærm på 5,2” og en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel. Dimensionerne er på 143,2 x 71,9 x 8.5 mm.

Endelig skal vi nævne her, at Honor 7 understøtter reverse charging. Det betyder, at den kan fungere som powerbank, og derved kan du lade andre enheder op med Honor 7, derfor er den også udstyret med et batteri på 3.100 mAh.

Det skal dog lige nævnes, at det specielle kabel, der er nødvendigt, der skal være mini-usb i begge ender af kablet, ikke følger med, det skal købes separat.

Der er mange flere spændende funktioner op Honor 7, men dem vil vi gemme til vores test af mobilen. Vi glæder os rigtig meget til at teste den.

Huawei Honor 7
About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?