Hvem gemmer sig i ventilationskanalen?

Alien: Isolation er på vej, teasere løfter lidt af sløret for hvad vi kan forvente os

Om mindre end en måned udkommer Alien: Isolation. I den forbindelse har SEGA og Creative Assembly udgivet en række teaser trailere på Youtube til spillet, der er baseret på Ridley Scotts Alien: Den Ottende Passager fra 1979. 

Alien: Isolation er et førstepersons survival/horrorspil, hvor du er fanget alene ombord på et rumskib under mystiske omstændigheder – rettelse, du er næsten alene. I et forsøg på at overleve skal du være forsigtig med, hvad du gør, eftersom larm og bevægelser kan betyde, at du bliver angrebet fra ventilationskanalen i loftet. 

Som det også fremgår af traileren, slår gameplayet på mørke, klaustrofobi og forvirring – ligesom i Alien: Den Ottende Passager. 

Forventningerne til Alien: Isolation er høje, fordi SEGA har brugt meget krudt på at promovere spillet i det sidste års tid. Den japanske spilgigant forsøgte sig i 2013 med Alien: Colonial Marines, der var en fiasko, hvorfor SEGA har bedt deres spilstudie, Creative Assembly, om at udvikle Alien: Isolation. Creative Assembly er kendt for strategispilserien,Total War, hvilket øger spændingen.  

Alien: Isolation udkommer til Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Den 7. oktober vil du huske på, at “in space, no one can hear you scream”. 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=8n2rY53LjZ0