Hvor meget vil du betale for den unikke PlayStation 4?

I anledningen af 20 års jubilæet for PlayStation-konsollen har PlayStation Danmark sat en særlig jubilæumskonsol på auktion

Play Statino 4 speciel edition

Fans af PlayStation står nærmest i kø for at få fingrene i et gråt eksemplar af PlayStation 4, der er en unik jubilæumsversion af spilkonsollen. Ganske få konsoller er kommet til Danmark, og ingen af dem er til salg i butikker. Men PlayStation Danmark har i samarbejde med Lauritz.com sat én af de eksklusive jubilæumskonsoller på højkant i en auktion. Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, der støtter anbragte børn og unge i Danmark.

”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på den unikke jubilæumskonsol fra spilfans over hele landet. Mange tusinde har deltaget i vores konkurrence på Facebook for at vinde konsollen, og auktionen er endnu en mulighed for at få fingre i den unikke PS4, samtidig med at man støtter et rigtig godt formål,” siger Steffen Lauritsen, der er salgschef i PlayStation Danmark.

Jubilæumskonsollen kan præcis det samme som en almindelig PlayStation 4, men designet er inspireret af den første PlayStation, som kom på markedet den 3. december 1994 i Japan i en grå farve.

Jubilæumskonsollen findes kun i 12.300 eksemplarer – et tal, der afspejler lanceringsdagen. Alle konsoller er nummererede, så der findes ikke to ens i verden.

Auktionen på findes på Lauritz.com og slutter den 24. december kl. 12.00