Ingen sigtekorn i Star Wars Battlefront?

Respekt er, hvad det hele handler om, og der er ingen sigtekorn på laserpistolerne i Star Wars, siger DICE-producer

battlefront

Fans af skydespil plejer at være glade for at kunne bruge sigtekornet på deres våben, når de spiller online skydespil – det forbedrer præcisionen, når man skyder. Men DICE vil ikke inkludere sigtekorn på Star Wars-universets traditionelle laserpistoler.

Patrick Bach, der er executive producer hos DICE, bliver af Gamesradar citeret for at sige, at oprører og imperialistiske stormtropper traditionelt set skyder fra hoften, og der ikke findes sigtekorn på laserpistolerne i Star Wars-universet. DICE vil af respekt for universet ikke inkludere sigtekorn, fordi spilstudiet ikke vil ændre på Star Wars.

Bach lægger også vægt på, at DICE forsøger at lave noget nyt og markant anderledes, end hvad fans er vant til fra studiets side af. Vi skal med andre ord ikke forvente Battlefield: Star Wars, men nærmere et skydespil, der er sit helt eget.

Læs også:

Creative slipper Draco løs Creative er aktuelle med et nyt stereo gaming-headset, Draco HS880. Creative fortæller i en pressemeddelelse, at headsettet er robust konstrueret og i...
Assassin’s Creed 2015 lækket Siden 2007 har Ubisoft udgivet et Assassin's Creed spil hvert år, og selv om den franske spilproducent endnu ikke har annonceret næste års kapitel, ha...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?