Ingen sigtekorn i Star Wars Battlefront?

Respekt er, hvad det hele handler om, og der er ingen sigtekorn på laserpistolerne i Star Wars, siger DICE-producer

battlefront

Fans af skydespil plejer at være glade for at kunne bruge sigtekornet på deres våben, når de spiller online skydespil – det forbedrer præcisionen, når man skyder. Men DICE vil ikke inkludere sigtekorn på Star Wars-universets traditionelle laserpistoler.

Patrick Bach, der er executive producer hos DICE, bliver af Gamesradar citeret for at sige, at oprører og imperialistiske stormtropper traditionelt set skyder fra hoften, og der ikke findes sigtekorn på laserpistolerne i Star Wars-universet. DICE vil af respekt for universet ikke inkludere sigtekorn, fordi spilstudiet ikke vil ændre på Star Wars.

Bach lægger også vægt på, at DICE forsøger at lave noget nyt og markant anderledes, end hvad fans er vant til fra studiets side af. Vi skal med andre ord ikke forvente Battlefield: Star Wars, men nærmere et skydespil, der er sit helt eget.

Læs også:

Oculus vil ikke blokere pornografisk virtual reali... Under en virtual reality konference i San Jose, Californien, bliver panelet af VR-folk fra forskellige elektronikproducenter spurgt, om de vil blokere...
Ny HyperX mus et lysende eksempel på en ny gamingm... HyperX Pulsefire Surge er navnet på den nye gamingmus fra HyperX, og der er mange løfter forbundet med musen. Den har en Pixart 3389 sensor og en oplø...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?