Ingen sigtekorn i Star Wars Battlefront?

Respekt er, hvad det hele handler om, og der er ingen sigtekorn på laserpistolerne i Star Wars, siger DICE-producer

battlefront

Fans af skydespil plejer at være glade for at kunne bruge sigtekornet på deres våben, når de spiller online skydespil – det forbedrer præcisionen, når man skyder. Men DICE vil ikke inkludere sigtekorn på Star Wars-universets traditionelle laserpistoler.

Patrick Bach, der er executive producer hos DICE, bliver af Gamesradar citeret for at sige, at oprører og imperialistiske stormtropper traditionelt set skyder fra hoften, og der ikke findes sigtekorn på laserpistolerne i Star Wars-universet. DICE vil af respekt for universet ikke inkludere sigtekorn, fordi spilstudiet ikke vil ændre på Star Wars.

Bach lægger også vægt på, at DICE forsøger at lave noget nyt og markant anderledes, end hvad fans er vant til fra studiets side af. Vi skal med andre ord ikke forvente Battlefield: Star Wars, men nærmere et skydespil, der er sit helt eget.

Læs også:

Billig 31,5” skærm fra AOC AOC er kendt for at levere både gode og teknologisk spændende skærme, og den nye 31,5” skærm, AOC Q3279VWF er ikke nogen undtagelse. Den har et flot f...
Ny Logitech-mus designet til professionelle gamere Logitech har i dag introduceret deres nyeste mus til de krævende gamere. G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse er det mundrette navn, men hvor navnet ...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?