Ingen Zelda til Wii U i år?

Wii U må tilsyneladende undvære et af Nintendos stærkeste titler i år, hvilket er en klar svækkelse af konsollens konkurrenceevne

Japanerne forstår at undskylde, når de leverer skuffende nyt. I en video på YouTube forklarer chefen for Zelda-franchisen, Eiji Aonuma, at udviklingsteamet bag Zelda til Wii U i de sidste tre måneder er stødt på nye muligheder for det kommende kapitel i serien.

Aonuma-san bukker og undskylder, fordi teamet har valgt at udskyde kapitlet på ubestemt tid, fordi man vil eksperimentere med en åben verden, der giver Zelda-serien en helt ny dimension. Derfor håber teamet, at fans vil bære over med dem og udvise tålmodighed, eftersom man føler, at spillet vil være ventetiden værd. Spillet udkommer dermed ikke i år, og der hintes ingen ny udgivelsesdato i videoen.

Det er langt fra første gang, at Zelda-fans må væbne sig med tålmodighed, fordi forsinkelser er reglen frem for undtagelsen, når det kommer til udgivelsen af Zelda-spil. At Wii U mister så vigtig en titel som Zelda i konkurrencen mod PlayStation 4 og Xbox One under årets julesalg er risikabelt for Nintendo, fordi der er tale om en af spilproducentens helt store franchises, som sælger konsoller. Men Nintendo varsler, at Star Fox vil indtage julescenen i Zeldas sted, hvilket dog virker som et plaster på et åbent benbrud.

Kommentar til artiklen?